Acasă Sport VIDEO // A fost ales golul EURO 2020: Un lob de la...

VIDEO // A fost ales golul EURO 2020: Un lob de la 50 de metri înscris de un ceh

0

Lobul lui Patrik Schick, atacantul naţionalei Cehiei, din meciul cu Scoţia, din faza grupelor EURO 2020, a fost ales cel mai frumos gol al turneului în urma votului a aproape 800.000 de internauţi. Despre aceasta a anunţat miercuri UEFA, citată de Reuters, transmite SafeNews.md cu referire la newsweek.ro.

Schick a marcat ambele goluri ale Cehiei în meciul cu Scoţia, câştigat cu 2-0.

Al doilea gol al atacantului ceh a fost marcat de la 45,5 metri, fiind reuşita de la cea mai mare distanţă din istoria competiţiei din anul 1980, de când există astfel de măsurători, a indicat statisticianul Opta.

La acea fază, Schick l-a surprins pe goalkeeperul David Marshall ieşit mult din poartă.

După golul lui Schick, cele mai multe voturi le-au obţinut reuşita francezului Paul Pogba din meciul cu Elveţia, de pe Arena Naţională din Bucureşti, şi cea a croatului Luka Modric din întâlnirea cu Scoţia.

Golgheterii competiţiei, cu câte cinci reuşite, au fost Schick şi portughezul Cristiano Ronaldo.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.