Acasă Sport Lewandowski ar vrea să plece de la Bayern! Lovitură pentru Nagelsmann, imediat...

Lewandowski ar vrea să plece de la Bayern! Lovitură pentru Nagelsmann, imediat după ce a semnat

0

Robert Lewandowski (32 de ani), atacantul lui Bayern Munchen, are evoluții impresionante în tricoul bavarezilor și este unul dintre cei mai prolifici atacanți din Europa, însă polonezul ar fi tentat să încerce o nouă provocare. Sky anunță că mai multe echipe de top sunt interesate de Robert Lewandowski, iar Bayern Munchen ar fi primit deja o ofertă oficială. Atacantul mai are contract cu campioana Germaniei până în iunie 2023 și nu are o clauză de reziliere.

Robert Lewandowski ar vrea să plece de la Bayern Munchen

„Nu putem spune nume de echipă. Încercăm să obținem informații, dar e clar că fereastra de mercato în ceea ce privește atacanții va fi încinsă. Multe echipe de top caută un nou atacant, începând cu Manchester United.

La Spurs nu e clar ce se întâmplă cu Kane, Chelsea nu prea e mulțumită cu Tammy Abraham, iar Real îl vrea pe Mbappe, dar și un nou număr nouă. De asemenea, și Barcelona e în aceeași situație”, a explicat Marc Behrenbeck, jurnalist Sky.

Potrivit sursei citate, Pini Zahavi, impresarul lui Lewandowski, negociază deja cu mai multe echipe de top din Europa, iar suma de plecare pentru transferul polonezului este de 80 de milioane de euro.

Vestea vine la scurt timp după ce Bayern a schimbat antrenorul. Bavarezii s-au despărțit de Hansi Flick, care are șanse mari să preia naționala Germaniei, și l-au numit pe Julian Nagelsmann, tehnicianul lui RB Leipzig.

Spaniolii de la As scriu că Bayern este conștientă de intențiile lui Zahavi, dar nu are de gând să renunțe la Robert Lewandowski și va face tot ce este posibil pentru a-l convinge pe polonez să rămână în Bundesliga.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.