Acasă Sport Messi, accidentat la PSG, dar bun la naționala Argentinei. Ce spun medicii...

Messi, accidentat la PSG, dar bun la naționala Argentinei. Ce spun medicii francezi

0
Lionel Messi a ratat meciul cu Leipzig, de miercuri, din Champions League, scor 2-2, din cauza unei accidentări, însă a fost totuși convocat la naționala Argentinei.

Lionel Messi poate juca pe 17 noiembrie, în meciul dintre Argentina și Brazilia

Ba mai mult, el chiar va juca. Potrivit publicației RMC Sports, starul de 34 de ani va ajunge în Argentina săptămâna viitoare, unde va face joncțiunea cu colegii săi, antrenați de Lionel Scaloni.

Însă atacantul de 34 de ani este accidentat la gambă și la genunchi.

Cu toate acestea, staff-ul medical al lui PSG susține că Messi va putea juca în partida cu Brazilia, pe 17 noiembrie, din preliminariile pentru Cupa Mondială. Însă medicii parizienilor sunst sceptici că Messi va putea juca și în prima partidă, cea cu Uruguay, de pe 14 noiembrie. Dacă ar face asta, ar risca o accidentare mai gravă.

Acestea sunt ultime două meciuri ale anului pentru naționala Argentinei.

Messi nu a făcut deplasarea la Bordeaux

Mauricio Pochettino a anunțat că Messi nu face parte din lotul deplasat la Bordeaux.

Pentru a grăbi procesul de recuperare a accidentării de la genunchiul stâng, Lionel Messi a decis să meargă la Madrid, la o clinică medicală la care s-a tratat și în trecut, ultima dată în vară, chiar înainte să semneze cu PSG, anunță AS.com.

Lionel Messi a făcut, joi, două sesiuni de tratament prin injectarea plasmei bogate în trombocite.

Aceeași clinică este frecventată și de colegul de la PSG și prietenul lui Lionel Messi, Neymar.

Lionel Messi a disputat opt partide pentru PSG în acest sezon și a reușit să marcheze de trei ori, de fiecare dată în Champions League.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.