Acasă Sport Meciuri spectaculoase în La Liga: Atletico Madrid a învins-o pe Valencia

Meciuri spectaculoase în La Liga: Atletico Madrid a învins-o pe Valencia

0

Meciuri spectaculoase în La Liga. Atletico Madrid a smuls, incredibil, victoria în partida de pe teren propriu cu Valencia, scor 3-2. „Liliecii” au condus cu 2-0 la pauză, grație golurilor marcate de Yunus Musah și Hugo Duro.

Campioana Spaniei și-a revenit în repriza secundă și a redus din diferență prin Matheus Cunha. Adevărata nebunie s-a produs în prelungiri. În minutul 90+1, Angel Correa a egalat, iar peste încă două minute Mario Hermoso a dat lovitura de grație.

Atletico este locul patru în clasament, iar Valencia pe treapta a 9-a.

Între timp, Sevilla a încheiat la egalitate partida cu Celta Vigo, scor 2-2. Și în acest meci, oaspeții au condus cu 2-0 la pauză. Au înscris Franco Cervi și Iago Aspas. 

Echipa gazdă a luptat și a reușit să smulgă un punct. Fotbaliști intrați pe teren la pauză, Papu Gomez și Oliver Torres, au înscris câte un gol într-un interval de trei minute.

Sevilla este a doua clasată din La Liga și e la trei puncte de liderul Real Madrid, însă „galacticii” au disputat cu un meci mai puțin. Celta Vigo este pe locul 11.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.