Acasă Istorii din spatele culisei Detalii de ULTIMĂ ORĂ, în cazul bloggeriței Nicusea: Procurorii i-au în calcul...

Detalii de ULTIMĂ ORĂ, în cazul bloggeriței Nicusea: Procurorii i-au în calcul versiunea de determinare la suicid. Câte persoane au fost audiate

1

Noi detalii în cazul tinerei bloggeriței care și-ar fi pus capăt zilelor, sărind în gol de la etajul 14 al unui bloc din capitală. Oamenii legii susțin că investigarea continuă, iar până în prezent, audiate mai multe persoane. Mai mult, potrivit procuroruilor din cadrul Procuraturii Centru, este examinată și versiunea determinării la sinucidere, timp ăn care se cunoaște despre faptul că tânăra ar fi avut o relație amoroasă cu o altă fată, iar după despărțirea de ea, victima a intrat în depresie.

„Pot să vă spun că pe acest caz au fost ridicate anumite acte care se examinează. O parte din persoane la fața locului au fost audiate, vorbim despre în jur de 8 persoane. Urmează să stabilim dacă tânăra s-a sinucis, a sărit singură de la etaj sau a fost determinată la sinucidere. O să fie audiat și cercul ei de prieteni”, a spus Roman Eremciuc, șeful procuraturii sectorului Centru din Chișinău.

Deși preferă să nu ofere prea multe detalii pe acest caz, pentru a nu prejudicia ancheta, procurorii au confirmat faptul că tânăra a lasat un bilet de adoi pe câteva file. Șeful procuraturii, însă a refuzat să dezvăluie conținutul scrisorii, făcând referire la secretul anchetei.

În schimb amintim că potrivit polițiștilor, în scrisoare, tânăra își cere scuze de la mama și de la iubita ei. În notițe, Todorova susține că este dezamăgită de dragoste și că totul este rău în viața ei, și că se află în cea mai profundă depresie. Potrivit anchetatorilor, aceasta nu este prima dată când tânăra a încercat să-și ia zilele: în urmă cu aproximativ o lună, aceasta aproape că a murit din cauza consumului de pastile, mai raportează sursa citată.

Procurorii susșin că examinează și filmulețele video în care bloggerița plângea, dar și relația amoroasă cu o fată, urmată de o depresie profundă în urma despărțirii.

„În acest caz sunt examinate și unele înregistrări video unde dumneaei unde se plângea pe viața grea și nerealizile sale. Totodată se analizează și relația s-a cu o domnișoară. În scurt timp anchetatorii vor discuta și cu ultima”, a mai precizat Roman Eremciuc

Amintim că tânăra bloggeriță, Veronica Todorova, cunoscută sub pseudonimul @nicuseea, în vârstă de 24 de ani, trăia separat de părinți și închiria un apartament în capitală. Aceasta avea circa 100 mii urmăritori pe Instagram, iar auditoriul său cunoștea despre faptul că aceasta se afla într-o relație amoroasă cu o domnișoară pe nume Daniela.

„Toată lumea se prăbușește în ochii mei. Iau totul foarte aproape de inimă și știu că acesta este neajunsul meu. Așa sunt eu, nu pot fi altfel. Nu pot altfel reacționa la toate. Am impresia că încet îmi ies din minți. Pot să stau și să plâng, apoi să râd, este o isterie”, spunea Veronica în stories pe Instagram.

Fetele ar fi fost atât de apropiate încât și-ar fi tatuat ambele pe mâini câte un trandafir. Florile pot fi observate în mai multe poze ale tinerelor plasate pe rețelele de socializare.

După o despărțire, cu lacrimi și destăinuri pe instagram, în luna mai, tinerele au mers împreună în vacanță în Egipt, apoi a participat la versiunea moldovenească a emisiunii TV „Hai să ne căsătorim!”.

Totuși în ziua în care s-a produs nenorocirea, mai exact cu câteva ore înainte, iubita victimei a scris un mesaj pe instagram.

„Este ziua în care am putut spune nu omului pe care l-am iubit, l-am respectat și am făcut tot ce mi-a stat în puteri! Creierul meu este la locul lui. Am îndurat multe, bătăi și umilințe. Puțini știu despre asta, doar cei în care am încredere.”

Ulterior, în jurul orei 22 Veronica, ar fi plasat o poza pe negru și inscripția „sfârșit”, iar după s-a aflat despre faptul că s-ar fi aruncat în gol.

Oamenii legii investighează cazul în continuare.

Tânăra va fi înmormântată sâmbătă.

Citește și: Detalii noi, apărute în cazul bloggeriței, care s-ar fi aruncat în gol de la etajul 14: A lăsat o notă de adio pe 25 de pagini. Cui a adresat-o

Mai multe detalii: ULTIMA ORĂ! O cunoscută BLOGGERIȚĂ din Chișinău s-ar fi aruncat în gol de la etajul 14

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.