Acasă Social ULTIMA ORĂ! O cunoscută BLOGGERIȚĂ din Chișinău s-ar fi aruncat în gol...

ULTIMA ORĂ! O cunoscută BLOGGERIȚĂ din Chișinău s-ar fi aruncat în gol de la etajul 14

1

O cunoscută blogheriță din Chișinău și-a pus capăt zilelor, aruncându-se în gol de la etajul 14. Tragedia s-a produs în seara zilei de miercuri, 9 iunie, în jurul orei 22:00. Cei care au depistat tragedia au fost vecinii care au anunțat oamenii legii.

Potrivit martorilor, care au distribuit informația pe o rețea de socializare, tânăra închiria un apartament de pe strata Gheorghe Asachi.

Cu 2 ore înainte de tragedie, ea a postat pe pagina sa de instagram o poză cu un fundal negru cu comentariul ,,Sfârșit”.

Informația a fost confirmată și de oamenii legii.

Ajunși la locul faptei polițiștii au depistat în curtea blocului cadavrul unei tinere care sa stabilit a fi în vârstă de 24 de ani, iar la examinarea de catre medicul legist urme de moarte violentă nu au fost depistate decât cele caracteristice căderii de la înălțime, a declarat pentru SafeNews.md, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati.

Potrivit vecinilor, tânără locuia la etajul 9. Însă lucrurile sale au fost găsite la etajul 14, ceea ce îi face să creadă că anume de la etajul superior s-ar fi aruncat în gol.

Tânăra a lasat un bilețel de adio unde își cere iertare de la cei apropiați. Pe acest caz a fost inițiat un proces penal în stabilirea tuturor circumstanțelor și ce ar fi facut-o pe tânără să recurgă la asa gest, a conchis Stati.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.