Acasă Istorii din spatele culisei Detalii noi, apărute în cazul bloggeriței, care s-ar fi aruncat în gol...

Detalii noi, apărute în cazul bloggeriței, care s-ar fi aruncat în gol de la etajul 14: A lăsat o notă de adio pe 25 de pagini. Cui a adresat-o

1

Tânăra bloggeriță, Veronica Todorova, cunoscută sub pseudonimul @nicuseea, în vârstă de 24 de ani, trăia separat de părinți și închiria un apartament în capitală. Aceasta avea circa 100 mii urmăritori pe Instagram și o mulțime de planuri de viață. Înainte de deces, ea a scris o notă, pe 25 de pagini, în care le-a cerut iertare rudelor și uneia dintre prietenele sale, cu care ar fi fost de fapt într-o relație.

În luna mai, tânăra plecase în vacanță în Egipt, apoi a participat la versiunea moldovenească a emisiunii TV „Hai să ne căsătorim!”. Ediția cu participarea ei încă nu a fost difuzată, dar în timpul înregistrării, Veronica nu părea deprimată, ci dimpotrivă, părea plină de viață.

Potrivit oamenilor legii, aceasta însă nu a fost prima încercare a tinerei de a-și lua zilele, scrie kp.md. Cei care o cunoșteau pe tânără spun că în ultimele luni aceasta era deprimată. Mai mult, ea nu ar fi ascuns faptul că a apelat la un psihiatru sau la un psiholog pentru ajutor.

Pe rețelele de socializare, s-a scris că, în ajunul tragediei, tânăra s-a despărțit de ,,iubita ei Daniela”, aceasta din urmă ar fi dezvăluit că, ,,în sfârșit, a scăpat de relația ei cu Nika”, după ,,scandaluri, lupte, țipete”.

Potrivit oamenilor legii, nota de adio a vloggerei arată mai mult ca o poveste scrisă pe 25 de pagini.

,,Da, confirm, scrisoarea este foarte voluminoasă, pe multe pagini, câte nu am numărat”, a declarat șeful inspectoratului de poliție al sectorului Centru Lilian Luca pentru kp.md.

Potrivit polițiștilor, în scrisoare, tânăra își cere scuze de la mama și de la iubita ei. În notițe, Todorova susține că este dezamăgită de dragoste și că totul este rău în viața ei, și că se află în cea mai profundă depresie. Potrivit anchetatorilor, aceasta nu este prima dată când tânăra a încercat să-și ia zilele: în urmă cu aproximativ o lună, aceasta aproape că a murit din cauza consumului de pastile, mai raportează sursa citată. Oamenii legii investighează cazul în continuare.

sursa: unica.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

1 COMENTARIU

  1. Este foarte straniu un moment, că această Danielă și-a șters profilul de instagram după tragedia care s-a întâmplat cu @nicuseaaa (Veronica Todorov), este clar ca are profilul șters, din motiv că o urmăream cât era în relație cu Nicusea, la început când parcă părea că e totul bine, după aia, imediat chiar ieri (10.06.2021) din curiozitate mi-a trecut prin cap să o caut pe Daniela respectivă pe instagram, am găsit-o, dar parcă ceva nu era în regulă cu profilul, nu era vizibil nr. postărilor/urmăritorilor/urmăriri și mai spre seară tot pe 10.06.21 am înțeles că are profilul da instagram șters.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.