Acasă Istorii din spatele culisei Litvinenco, despre presupusa legătură cu Viorel Morari: ”Este o percepție total greșită,...

Litvinenco, despre presupusa legătură cu Viorel Morari: ”Este o percepție total greșită, falsă și manipulatorie”

0

Ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, dezminte informațiile precum că Viorel Morari ar sta în spatele reținerii procurorului general suspendat, Alexandr Stoianoglo. Potrivit lui, aceste zvonuri reprezintă o ”percepție total greșită, falsă și manipulatorie”.

„Este un fals, pentru că eu pe Viorel Morari nu-l cunosc, l-am văzut o singură dată prin 2018, la o masă rotundă, el era Procuror Anticorupție, eu eram Membru al Biroului Permanent din cadrul unui partid de opoziție și discutam despre corupție în general.
Masa rotundă era organizată de delegația Comisiei Europene în Republica Moldova și atât, ulterior, nu l-am văzut niciodată în viață, nu am discutat cu el niciodată și nu am absolut nicio comunicare cu el și, evident, că mă deranjează când se spune că Viorel Morari are un cuvânt de spus în ceea ce facem, de exemplu reformele pe care vrea să le facă PAS-ul în justiție, sau ne consultă cu anumite chestiuni, nu este adevărat. 
Nu ne-a consultat, nu ne consultă și nici nu ne va consulta. (…) Este o percepție total greșită, falsă și manipulatorie, a declarat Litvinenco.

În cadrul aceleiași emisiuni televizate, ministrul Justiției a declarat că Viorel Morari trebuie să demonstreze în instanța de judecată că nu a comis fărădelegile imputate.

Eu cred că Viorel Morari este o persoană care trebuie să demonstreze în instanță dacă el nu a comis fărădelegi pe timpul lui Plahotniuc, pentru că există suspiciuni că a fost implicat în mai multe acțiuni ilegale pe timpul lui Plahotniuc”, a declarat Sergiu Litvinenco, în cadrul unei emisiuni televizate.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.