Acasă Social VIDEO // Momentul reținerii suspecților în atacul cu grenadă din sectorul Buiucani

VIDEO // Momentul reținerii suspecților în atacul cu grenadă din sectorul Buiucani

0

IGP a făcut public momentul reținerii celor doi suspecți care ar fi implicați în deflagrația din data de 16 aprilie din sectorul Buiucani al capitalei.

Potrivit unui comunicat al IGP, suspecții, tată și fiu, în vârstă de 67 și, respectiv, 32 de ani, au fost reținuți în urma acțiunilor întreprinse de ofițerii de investigații, polițiștii Inspectoratului de Poliție Buiucani, procurorii oficiului Buiucani al Procuraturii municipiului Chișinău, cu suportul mascaților de la BPDS „Fulger”.

„Unul dintre suspecți a fost reținut în comuna Stăuceni, altul în mun. Chișinău. Aceștia au fost reținuți pentru 72 de ore, iar polițiștii și procurorii urmează să stabilească toate circumstanțele cazului precum și implicarea altor persoane”, se arată în comunicat.

Amintim că la sfârșitul săptămânii trecute o persoană a detonat o grenadă într-un cartier din sectorul Buiucani în care ar locui mai mulți oameni de afaceri.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.