Acasă Multimedia Licența postului de televiziune Prime a fost prelungită pentru nouă ani

Licența postului de televiziune Prime a fost prelungită pentru nouă ani

0

Consiliul Audiovizual (CA) a prelungit licența de emisie a postului de televiziune Prime pentru o perioadă de nouă ani. O decizie în acest sens a fost luată cu cinci voturi ale membrilor CA, la ședința din 26 aprilie.

Prime este un post de televiziune generalist, iar programele realizate de acest furnizor preponderent se adresează populației la nivel național, scrie newtv.md.

Începând cu anul 2010, Prime a fost lider de audiență și unicul din Republica Moldova care a produs numeroase formate europene și americane ale celor mai mari case de producție din lume. 

Pe data de 30 octombrie 2023, Comisia pentru Situații Excepționale, la solicitarea SIS, a suspendat licența de emisie a șase posturi TV, printre care și Prime, pentru finanțare ilegală.

Colectivul redacțional al posturilor de televiziune Prime a condamnat decizia Comisiei pentru Situații Excepționale și a acuzat conducerea SIS de falsuri.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.