Acasă Social Tragedie în Capitală: Un copil de opt ani s-a împușcat cu arma...

Tragedie în Capitală: Un copil de opt ani s-a împușcat cu arma tatălui

0

Un băiețel de doar opt ani a murit după ce s-ar fi sinucis cu arma tatălui său. Potrivit Poliției, tragedia a avut loc în seara zilei de 25 aprilie, în sectorul Ciocana al Capitalei.

Conform informațiilor preliminare, părinții minorului ar fi ieșit afară, iar băiatul a rămas singur acasă și a găsit cheia de la safeul unde era păstrată arma.

Când s-au întors, părinții au depistat cadavrul băiatului și imediat au alertat Poliția, iar corpul neînsuflețit al copilului a fost examinat de către medicul legist.

„În urma verificărilor s-a constatat că pistolul de model Baikal 442 era deținut legal de tatălui minorului şi era păstrat în safeu, iar băiatul ar fi găsit cheia și a avut acces la armă”, precizează Poliția.

Oamenii legii au inițiat o anchetă pe acest caz pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs tragedia.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.