Acasă Social Un bărbat beat a derapat cu mașina la Cahul: A avut de...

Un bărbat beat a derapat cu mașina la Cahul: A avut de suferit un copil

0

Un copil de 6 ani a ajuns la spital, în urma unui accident rutier care s-a produs , 20 iunie, în jurul orei 22:40, în localitatea Slobozia Mare din raionul Cahul.

Potrivit oamenilor legii, la volanul unui Volkswagen se afla un bărbat de 34 de ani, care era în stare de ebrietate.

Șoferul a pierdut controlul asupra automobilului și a derapat de pe drum. În mașină se afla un minor de 6 ani, care s-a ales cu mai multe traume și a fost transportat la Spitalul Raional Cahul.

INSP menționează că bărbatul a refuzat testarea alcoolscopică atât la fața locului, cât și la spital.

Pentru că avea un comportament agresiv, acesta a fost escortat la Inspectoratul de Poliție Cahul și reținut pentru 72 de ore.

Actualmente, bărbatul este documentat pentru producerea unui accident rutier soldat cu persoane traumatizate, refuzul de a fi testat alcoolscopic, ultragierea polițiștilor și amenințarea sau violența săvârșită asupra unei persoane cu funcție de răspundere sau a unei persoane care își îndeplinește datoria obștească.

În acest context, INSP recomandă șoferilor:

– nu urcați la volanul mașinii în stare de ebrietate, consecințele pot fi fatale;

– purtați centura de siguranță și transportați copiii în scăunele speciale.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.