Acasă Social Sigla partidului lui Cavcaliuc a fost stropită cu verde de briliant

Sigla partidului lui Cavcaliuc a fost stropită cu verde de briliant

0

Sigla Partidului Acasă Construim Europa (PACE), în fruntea căruia se află Gheorghe Cavcaliuc, a fost stropită cu verde de briliant de către liderul Partidului Democrația Acasă, Vasile Costiuc. Acțiunea a avut loc în semn de protest față de faptul că membrii PACE l-au stropit marți cu verde de briliant pe vicepreședintele raionului Sângerei, Tudor Tutunaru.

Mai exact, a fost stropită sigla ancorată pe gardul de la sediul partidului din orașul Chișinău. Vasile Costiuc a venit cu amenințări în adresa lui Gheorghe Cavcaliuc și a spus că-l va stropi și pe dânsul cu aceeași soluție.

„Noi suntem solidari cu oamenii din echipa pe care o reprezintă Platforma Demnitate și Adevăr, mai ales cei din raioane și sate, care au crezut în statul de drept și au mers și au protestat. Astăzi condamnăm cu vehemență mizeria făcută de câinele roșu”, a spus Vasile Costiuc.

Precizăm că președintele organizației teritoriale a formațiunii politice PACE a fost reținut, pentru că ieri, 6 aprilie, l-a stropit cu verde de briliant pe Tudor Tutunaru. Acțiunea a fost săvârșită în semn de protest, deoarece funcționarul s-ar fi vaccinat împotriva COVID-19 fără rând. Imagini din momentul incidentului au fost plasate pe pagina de Facebook a partidului lui Cavcaliuc.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.