Acasă Justiţie Șeful adjunct al ANP, Serghei Demcenco, scapă de arest: Măsura aplicată de...

Șeful adjunct al ANP, Serghei Demcenco, scapă de arest: Măsura aplicată de magistrați

0

Vineri, judecătoria Chișinău, sediul Ciocana a înlocuit măsura arestului în privința adjunctului de la Administrația Națională a Penitenciarelor din Republica Moldova cu arest la domiciliu pe un termen de 30 de zile. Anunț a fost făcut de serviciul de presă al PCCOCS.

În urma deciziei, procurorii PCCOCS anunță că acesta este una neîntemeiată a și o vor ataca cu recurs în instanța ierarhic superioară.

Reamintim, demnitarul este învinuit de comiterea abuzului de serviciu în interesul unei organizații criminale.

Amintim că Demcenco a fost reținut în data de 15 februarie, iar potrivit procurorilor acesta este bănuit de abuz în serviciu în interesul unei organizații criminale.

La documentarea acestui caz sunt antrenați mai mulți angajați de la diferite instituții de stat, inclusiv de la Serviciul de Informații și Securitate și Inspectoratul Național de Investigații.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.