Acasă Justiţie Dosarul Kuliok: Dodon cere CSJ să-i permită să lipsească la ședință

Dosarul Kuliok: Dodon cere CSJ să-i permită să lipsească la ședință

0

Fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, liderul PSRM, a solicitat Curții Supreme de Justiție să-i permită să nu se mai prezinte în instanță privind dosarul „Kuliok”. Acesta și-a motivat cererea prin faptul că are o agendă foarte încărcată.

„Am încredere în instanță. Atunci când va fi necesar, mă voi prezenta”, a spus Dodon judecătorilor, scrie europalibera.org.

Procurorii însă au fost contra admiterii solicitării. Aceștia susțin că solicitarea este una neîntemeiata și nu prezintă cereri excepționale. În cele din urmă, judecătorii i-au permis lui Dodon să lipsească la ședința din 25 aprilie, iar pentru următoarele ședințe vor decide separat.

Dodon a declarat că cererea sa ține de activități preelectorale și electorale. Potrivit lui, toți martorii audiați anterior în instanță nu ar fi comunicat nimic concret despre acest caz și cu ei pot vorbi avocații săi în care el are încredere.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.