Acasă Justiţie FOTO // Un militar din Bălți, prins în flagrant cu 1.400 de...

FOTO // Un militar din Bălți, prins în flagrant cu 1.400 de euro. Ce a promis unui tânăr

0

Un angajat al Centrului Militar Teritorial Bălți a fost reținut în flagrant de ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) într-un dosar de trafic de influență. Acesta ar fi promis unui tânăr să tergiverseze procesul de încorporare în serviciul militar.

Militarul ar fi susținut că ar avea influență asupra persoanelor publice din cadrul Centrului Militar Teritorial Edineț și, contra sumei de 1.400 de euro, îl poate ajuta să tergiverseze procesul de încorporare în serviciul militar, până la împlinirea vârstei limite de 27 de ani, cu eliberarea ulterioară a livretului militar.

Banii au fost transmiși ieri, 25 aprilie, sub controlul ofițerilor CNA. După primirea lor, militarul a fost reținut pentru 72 de ore.

Acțiunile de urmărire penală continuă sub conducerea procesuală a procurorilor din cadrul Procuraturii municipiului Bălți.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.