Acasă Social Italian, la un pas de a fi răpit în Capitală de presupuși...

Italian, la un pas de a fi răpit în Capitală de presupuși angajați MAI

0

Un cetățean al Italiei, stabilit cu traiul de ceva timp în R.Moldova, a fost la un pas de a fi răpit de trei persoane necunoscute care l-au încătușat într-un bloc de locuințe din centrul capitalei. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 73 de ani, care ieri-seara, în jurul orei 21:30, s-a trezit cu trei persoane necunoscute la ușa apartamentului în care locuia pe bulevardul Ștefan cel Mare din sectorul Centru al capitalei, transmite SafeNews.md cu referire la deschide.md

Cei trei, îmbrăcați în civil, fără a prezenta vreun act, s-au dat drept polițiști, iar italianul le-a permis să intre în apartament, unde aceștia l-au încătușat și i-au zis să-i urmeze.

În timp ce coborau pe scările blocului de locuințe, victima a început să strige după ajutor. Locatarii blocului nu a rămas indiferenți și au intervenit. Aceștia au solicitat intervenția poliției la numărul 112, iar cele trei persoane au scos cătușile și au dat bir cu fugiții într-o direcție necunoscută, până la venirea oamenilor legii.

Solicitată telefonic, Svetlana Scripnic, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a comunicat că în acest caz oamenii legii au inițiat un proces penal în baza articolului 179 din Codul Penal, în cadrul căruia urmează să stabilească toate circumstanțele, dar și identitate celor trei persoane cu ulterioara reținere a acestora.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.