Acasă Istorii din spatele culisei VIDEO // Nichiforciuc, acuză deputatul PAS Lilian Carp că și-ar fi retras...

VIDEO // Nichiforciuc, acuză deputatul PAS Lilian Carp că și-ar fi retras candidatura din circumscripția Strășeni la parlamentarele din 2019 în favoarea lui Pavel Filip

0

Membrul PAS, Lilian Carp, ar fi avut o înțelegere cu actualul lider PD, Pavel Filip, pentru a nu mai candida în circumscripția Strășeni, pe care candidatul blocului ACUM ar fi câștigat-o. Acuzații în acest sens au fost făcute publice de către fostul deputat Eugen Nichiforciuc.

Potrivit lui Nichiforciuc Partidul Democrat a făcut sondaje în toate circumscripțiile, iar în cea de la Strășeni, unde a candidat Pavel Filip, urma să câștige Lilian Carp.

„Filip era obligat să meargă în circumscripția Strășeni, pentru că era prim-ministru. Filip i-a făcut o ofertă generoasă domnului Carp, ca aceste cu riscul propriei cariere să candideze la Criuleni. Mai mult ca atât, i-au fost date garanții domnului Carp, că va fi susținut ca să câștige”, a acuzat Nichiforciuc,

Pavel Filip a câștigat circumscripția Strășeni în cadrul alegerilor din februarie 2019, cu un scor de peste 45%. Pe poziția a 2-a s-a clasat Igor Grosu, care a reprezentat blocul ACUM.

Lilian Carp și Pavel Filip nu au reacționat deocamdată la aceste acuzații.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.