Acasă Istorii din spatele culisei Promisiunea făcută de Dodon unei fetițe din Râșcani a devenit dezamăgire

Promisiunea făcută de Dodon unei fetițe din Râșcani a devenit dezamăgire

0

Minciuna Președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, nu are limite. Șeful statului minte până și copiii. O fetiță din orașul Rîșcani se plânge că Dodon i-a promis să-i repare drumul din curtea blocului în care locuiește, încă acum un an.

Mare i-a fost dezamăgirea, când a realizat că președintele a dus-o de nas.

La un an de la întâlnirea cu șeful statului, fetița se plânge că nimic nu s-a schimbat. Drumul este găurit, iar de teren de joacă nici pomină.

„- Nimic nu s-a schimbat, chiar nimic, totul este așa cu a fost. Eu am așteptat un an să ne facă drumul, dar nu l-au făcut.

– Ce dorești să-i spui domnului Dodon?

– Să ne facă drumul, să nu ne împiedicăm, să nu ne lovim grav”, a spus Ruslana Manuilă.

Mama fetiței spune că fiica ei a așteptat cu sufletul la gură un drum bine asfaltat, însă s-a ales doar cu dezamăgiri.

„Cu părere de rău noi foarte mult am așteptat. Copilul mă tot întreabă când va fi drumul promis de președinte. El l-a împuternicit pe domnul Mizdrenco să ia situația sub control, dar, cu părere de rău, am rămas doar cu promisiuni, glod, copiii umblă în ciubote.

Copilul a cerut și un teren de joacă, dar după un an totul a rămas la fel. Dacă promit ceva, să îndeplinească. Noi suntem maturi și înțelegem că promit și nu fac, dar copiii sunt naivi și să nu mintă copiii”, a spus Maia Manuilă.

Primarul orașului Rîșcani, Victor Bogatico, a declarat că Dodon și Mizdrenco trebuie să se țină de cuvânt și împreună cu agenții economici de pe strada Independenței să repare drumul.

„Nu vrem să facem nimic, îi lăsăm pe ei să o facă. Ei merg, adună bani. Noi nu vrem să cheltuim banii publici, am scris o scrisoare Consiliului Raional, dar nu vor să aloce bani. Am scris trei solicitări, pentru sistemul de canalizare – 400 de mii, a altă solicitare pentru acest drum – 300 de mii și încă una pentru grădiniță.”

Contactat telefonic, deputatul Vladimir Mizdrenco a declarat că drumul va fi reparat, fără însă a indica careva termeni.

„Această porțiune de drum aparține primăriei Rîșcani, primarul de acolo este din alt partid, dar asta nu este o problemă, în curând va fi reparat, încetișor.”

Menționăm că, nu este pentru prima dată când Igor Dodon este prins cu minciuna. Acum câțiva ani, președintele a promis enoriașilor bisericii „Sfinților Frol și Lavr” din satul Cunicea, raionul Florești, să contribuie la reparația lăcașului. Într-un final, oamenii au obosit să tot aștepte ajutorul lui Dodon și au strâns mână de la mână pentru a reabilita biserica.

nordnews.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.