Acasă Dosare de rezonanță VIDEO // Laundromat: Milioane, scoase în numerar prin regiunea transnistreană

VIDEO // Laundromat: Milioane, scoase în numerar prin regiunea transnistreană

0

Mai multe milioane de lei, ce figurează în dosarul Laundromat, au fost ridicate în numerar. Sumele erau luate de persoane care nu sunt cetățeni ai Republicii Moldova și care intrau și ieșeau din țară prin regiunea transnitreană, transmite SafeNews.md cu referire la tv8.md

Despre aceasta s-a aflat la prima ședință a comisie parlamentare de anchetă, ce a avut loc aseară. Detaliile au fost oferite de către directorul Serviciului de Combatare a Spălării Banilor. Acesta însă a solicitat o ședință închisă pentru a putea oferi mai multe informații.

Vasile Șarco, director, Serviciului de Combatare a Spălării Banilor: Acesti bani au fost scosi prin regiunea transnistreana? Nu, noi am spus ca ei traversau, când intrau in tara, si ieseau. -Persoanele nerezidente? Despre care noi vorbim, care au scos o suma de proportii in numerar, de la o banca? – Excat.”

https://youtube.com/watch?v=Pqu-BPT21XM

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.