Acasă Dosare de rezonanță VIDEO // „Ce cauți sub masă, tearfo?” Suspecta care ar fi ucis...

VIDEO // „Ce cauți sub masă, tearfo?” Suspecta care ar fi ucis fetița de nici doi ani a filmat cum înjura micuța

0

Istoria fetiței de nici doi anișori, care a decedat în chinuri groaznice, a zguduit întreaga țară. Echipa.md a primit la adresa redacției un mesaj anonim la care era atașat și un filmuleț, filmat chiar de bănuita de 19 ani. În imagini se vede cum tânăra înjură micuța pentru că ar fi răsturnat ceainicul.

În data de 3 noiembrie, tânăra a fost dusă în apartamentul unde s-ar fi întâmplat totul, pentru a reconstitui crima. În presă au apărut secvențe video în care suspecta arată cum a sărit peste fereastra apartamentului cu cadavrul copilei în brațe și cum l-a aruncat în fâșia forestieră de pe strada Uzinelor.

În seara aceleiași zile, suspecta și iubitul ei de 22 de ani, care ar fi complice, au fost duși în fața magistraților de la Ciocana, care i-au plasat în arest preventiv pentru 30 de zile.

Amintim că poliția a aflat despre crimă în data de 30 octombrie, când mama copilei decedate a anunțat că și-a lăsat micuța pentru câteva zile la o amică, în Chișinău, însă, acum nu mai știe unde îi este copilul. 

Oamenii legii au stabilit că amica mamei, împreună cu concubinul ei, ar fi bătut cu o deosebită cruzime fetița, folosind inclusiv o furculiță.

De menționat că atât mama micuței, cât și prietena care i-a omorât fetița au câte 19 ani și fac parte din familii nevoiașe și nu sunt angajate în câmpul muncii.

Dacă vina celor doi va fi demonstrată, ei riscă până la 20 de ani de pușcărie sau detenție pe viață. În data de 3 noiembrie, micuța decedată a fost condusă pe ultimul drum, fiind înmormântată în satul de baștină al mamei, în raionul Hâncești.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.