Acasă Articol comercial VIDEO // La 20 de ani a câștigat jackpotul “Agent 7” de...

VIDEO // La 20 de ani a câștigat jackpotul “Agent 7” de peste 330 000 de lei cu numai 2 lei Ⓟ

0

Adrian Beliciuc a ridicat în picioare un sat întreg cu strigătele sale. Motivul a fost cât se poate de întemeiat! Tânărul de 20 de ani a câștigat jackpotul biletului electronic Agent 7”de 332 443,56 de lei cu doar 2 lei!

Adrian locuiește în satul Ciuciulea, raionul Glodeni, lucrează la o fabrică de producere a geamurilor și ferestrelor. În data de 17 iulie, băiatul și-a suplinit contul de joc cu 100 de lei, a ales e-biletul ”Agent 7” la miza de 2 lei.

”Eu credeam că e posibil de câștigat la Loteria Națională. Am câștigat câte 1000 de lei, câte 2000 de lei. Pentru mine este o sumă destul de mare. Un simplu muncitor trebuie să lucreze mai mult de un an pentru a acumula așa sumă”, a povestit norocosul.

Adrian a menționat că va cheltui câștigul pentru a-și procura propria locuință, fapt ce-i va ușura viața.

”Mă simt norocos că la 20 de ani am câștigat jackpotul. Poți să joci la o miză de doar 2 lei și să obții câștiguri foarte mari”, a adăugat Adrian.

Jackpot-ul jocului „Agent 7” a fost resetat la o nouă sumă atractivă și a început să crească continuu. Data viitoare, cele 5 simboluri ”J” pot aduce o sumă colosală în contul dvs.!

Descoperiți biletele electronice de pe www.7777.md și deveniți mai bogat instant cu până la 10 milioane de lei!

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.