Acasă Articol comercial 7777.md anunță un fond de premii de 1 milion de lei pentru...

7777.md anunță un fond de premii de 1 milion de lei pentru medalii la campionatele internaționale Ⓟ

0

Sportivii profesioniști care în anul 2022 vor obține medalii de aur, argint și bronz la campionate mondiale și europene vor primi recompense financiare din partea portalului 7777.md. Singurul site autorizat de pariuri sportive din Moldova a stabilit pentru acest scop un buget de 1 milion de lei. Anunțul a fost făcut de către Plamen Milanov, directorul NGM Company, administratorul portalului, la postul de televiziune Prime.

”Noua noastră inițiativă este să susținem sportivii care câștigă medalii la campionatele mondiale și europene. Am început acest proiect cu Federația de Lupte și Federația de Haltere. Noi oferim un bonus pentru fiecare medalie – 10 mii de lei vor fi oferiți pentru aur. Aceeași sumă va fi și pentru antrenori. Câte 7 mii de lei propunem pentru medalii de argint și câte 5 mii de lei”, a explicat Plamen Milanov.

Administratorul portalului 7777.md a făcut și un apel către Federațiile sportului olimpic să încheie acorduri de colaborare, ca să poate acorda motivație financiară sportivilor. Proiectul de premiere a medaliaților de la campionatele internaționale a fost inițiat în 2021. În perioada martie – iulie, peste 20 de sportivi și antrenorii lor au primit din partea casei de pariuri bonusuri în sumă totală de peste 300 de mii de lei.

În perioada următoare, își vor ridica premiile și alți sportivi care au urcat pe podium în iulie și august. Plamen Milanov a precizat că suportul financiar pentru medalii este o motivație pentru tinerii care sunt cartea de vizită a țării noastre.

O altă prioritate a portalului 7777.md este dezvoltarea sportului de amatori.

”Vom contribui și ncuraja organizarea evenimentelor sportive pentru amatori. Acest lucru va fi contribuția noastră la menținerea sănătății oamenilor, o motivație pentru ei să se miște mai mult și să practice un mod activ de viață”, a mai spus Plamen Milanov.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.