Acasă Articol comercial NGM Company, premiată pentru calitatea serviciilor sale Ⓟ

NGM Company, premiată pentru calitatea serviciilor sale Ⓟ

0

NGM Company, partenerul privat al Loteriei Naționale a Moldovei în domeniul loteriilor și pariurilor sportive a primit ”Premiul pentru realizări în domeniul calității”. Distincția a fost oferită pentru servicii recreative și distractive în cadrul Galei Businessului Moldovenesc, organizată de Camera de Comerț și Industrie a Moldovei în comun cu Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI).

”Businessul moldovenesc, pentru a se dezvolta și prospera, are nevoie de consumatori. Felicitări pentru tot ceea ce faceți, felicitări pentru munca depusă, pentru riscurile prin care treceți, felicitări pentru produsele de calitate, iar calitatea este elementul de bază”, a declarat Ion Perju, ministru în exercițiu al Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, care a înmânat distincțiile.

Premierul în exercițiu, Aureliu Ciocoi, prezent la eveniment, a salutat contribuția companiilor premiate, inclusiv a NGM Company, la susținerea eforturilor statului. ”Pandemia a afectat foarte mult economia națională. Chiar și așa, ați reușit să păstrați locurile de muncă, să continuați activitatea în condiții grele. Numai datorită Dvs. statul este capabil să-și onoreze obligațiunile financiare față de cetățeni”, a precizat Aureliu Ciocoi.

NGM Company deține autorizația Loteriei Naționale a Moldovei pentru organizarea jocurilor de loterie momentană și administrează singurul portal legal de pariuri sportive din țară, www.7777.md.

”Premiul pentru realizări în domeniul calității” confirmă că toate serviciile prestate de compania noastră corespund celor mai stricte standarde europene și mondiale, lucrăm în permanență ca să le oferim clienților noștri opțiuni de a petrece timpul distractiv și ne bucurăm pentru câștigurile obținute”, a declarat directorul NGM Company, Plamen Milanov.

De asemenea, compania este și un exemplu de responsabilitate socială corporativă. În perioada pandemiei, în 2020-2021, NGM Company a desfășurat mai multe campanii sociale, oferind suport și speranță pentru mai mult de 6 mii de familii, care au primit colete cu produse alimentare și dezinfectanți. La fel, toate spitalele raioanale din țară au primit loturi de echipamente de protecție pentru medici, iar Institutul de Medicină Urgentă și Spitalul Raional Soroca – au fost dotate cu câte un aparat performant de ventilație artificială a plămânilor, vitale în condițiile de COVID-19.

NGM Company este un sponsor important al sportului moldovenesc și doar în acest an a alocat pentru susținerea și dezvoltarea sportului, inclusiv olimpic, peste 1 500 000 de lei.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.