Acasă Articol comercial Loteria: Cele mai bune cadouri vin în plic, împreună cu șansa de...

Loteria: Cele mai bune cadouri vin în plic, împreună cu șansa de a câștiga milioane Ⓟ

0

Uneori, cele mai bune cadouri pot fi găsite în plicuri și nu în cutii. Să aduci în dar bani de Crăciun nu este cea mai bună idee, dar să oferi șansa de a câștiga milioane este cu adevărat o magie!

Loteria Națională a decis să vă simplifice efortul de alegere a cadourilor. Mai mult, a inventat un ambalaj original pentru acestea. Acum, la cumpărarea biletelor de loterie în sumă de cel puțin 80 de lei, primiți în dar un plic de sărbători. Printre norocoșii Loteriei Naționale deja sunt preferați ai destinului care au primit biletele câștigătoare în dar.

În perioada restricțiilor pandemice, cu toții vrem să credem și mai mult în miracole. O metodă originală de a-i felicita pe cei dragi este să le oferiți ocazia să-și îmbunătățească situația financiară! Câștigurile de până la 3 000 000 de lei în loteria momentană și până la 5 000 000 de lei pe cea mai generoasă scenă vă așteaptă, dar și pe apropiații dumneavoastră în biletele încărcate cu sume impresionante.

Faceți un cadou neașteptat pentru cei care nu poate primi oaspeți. Semnați plicul de sărbători cu biletele de Crăciun ale Loteriei Naționale și lăsați-l în cutia poștală a persoanei dragi. O astfel de surpriză în perioada sărbătorilor de iarnă va fi apreciat de oricine.

Biletele feerice de Crăciun au puterea să vă transforme viața în poveste frumoasă! ”Cash de sărbătoare” e dotat cu câștiguri în sumă totală de 25 000 000 de lei, iar premiul de TOP ajunge la 2 500 000 de lei. Biletul ”Dorințe de Crăciun” este gata să realizeze cele mai fascinante visuri printr-un singur cuvânt, datorită câștigului maxim de 1 500 000 de lei.

Cereți plicurile de sărbătoare în toate punctele de vânzare a biletelor de loterie.

Mergeți după biletele miraculoase ale Loteriei Naționale și oferiți-le în dar în plic de sărbătoare. Și poate că anume aceste sărbători văr rămâne în memoria dvs și a persoanelor drage, datorită încrederii în miracole și noroc!

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.