Acasă Alegeri 2020 VIDEO // Directorul RED-Nord, surprins la mitingul în susținerea lui Dodon la...

VIDEO // Directorul RED-Nord, surprins la mitingul în susținerea lui Dodon la Sângerei

0

Astăzi, în ultima zi când este permisă agitația electorală, staff-ul candidatului independent Igor Dodon a organizat marșuri în susținerea acestuia nu doar la Chișinău, dar și în alte localități din țară. Un marș similar a avut loc azi și la Sângerei, la el participând și deputatul socialist Alexandr Nesterovschi, transmite SafeNews.md cu referire la realitatea.md.

Un alt vorbitor la marșul în susținerea lui Igor Dodon a fost și Romeo Lopatencu, directorul general al S.A. „Rețelele Electrice de Distribuție Nord”, companie care aparține statului.

Coincidență sau nu, prin preajma desfășurării marșului erau și mai multe persoane în haine cu însemnele RED-Nord.

Marșul susținătorilor lui Igor Dodon din Sângerei a fost surprins de fostul consilier municipal din Chișinău, actual consilier raional în Sângerei din partea Blocului „ACUM” Oleg Cernei, implicat în campania de susținere a candidatului Partidului Acțiune și Solidaritate la funcția de președinte Maia Sandu.

Potrivit lui, la miting au fost aduși forțat mai mulți angajați ai instituțiilor publice din localitate, cum ar fi Oficiul Poștal Sângerei, „Sângerei Gaz”, Rețelele Electrice Sângerei etc. Totodată, potrivit lui Cernei, la miting au fost aduși mai mulți tineri din „Garda Tânără” a PSRM din Bălți, dar și angajați ai „RED Nord” din Bălți.

„Eu vă îndemn să votăm continuitatea proiectelor sociale, economice și altor inițiative care vin (nedeslușit)… Eu vă îndemn să votăm candidatul independent Igor Dodon”, a declarat Romeo Lopatencu în cadrul mitingului din fața Casei de Cultură „Nicolae Iorga” din Sângerei.

Un trecător surprins de Oleg Cernei a declarat că toți participanții la miting sunt din afara localității. „Eu m-am uitat, dacă eu sunt băștinaș de aici. Aici nu-i niciunul de la noi. Ei toți sunt aduși”, a spus trecătorul.

La fel, Oleg Cernei dar și alți trecători s-au arătat indignați de faptul că majoritatea vorbitorilor și-au ținut discursurile în limba rusă, Sângereiul fiind locuit în preponderență de vorbitori ai limbii române.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.