Acasă Alegeri 2020 Diaspora, jignită de o angajată a universității din Bălți: „Ei vin doar...

Diaspora, jignită de o angajată a universității din Bălți: „Ei vin doar de Paști să mănânce mămăligă”

1

O angajată a Consiliului pentru Dezvoltare Strategică a Universității de Stat „ Alecu Russo” din Bălți critică dur faptul că diaspora și-a exercitat masiv dreptul la vot la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie, transmite Nord News.

Într-o postare pe facebook, Ana Zachernicinaia susține că moldovenii care muncesc în străinătate nu au dreptul să decidă soarta Republicii Moldova.

Ei vin în țară doar de Paști  mănânce mămăligă, dar noi muncim aici și achităm impozite. Doar noi avem dreptul  decidem viitorul țării”, a spus Ana Zachernicinaia.

Postarea femeii a stârnit nemulțumiri printre internauți. Aceștia s-au întrebat ce educație le poate transmite studenților o reprezentantă a Consiliului pentru Dezvoltare Strategică a universității care face astfel de declarații.

„Ea condamnă dreptul de a vota și a decide viitorul țării de către cetățenii care au plecat la muncă peste hotare din cauza sărăciei din țară pentru a supreviețui. Mi se face rușine să mai spun că am învățat cândva la această universitate când înțeleg la ce grad de degradare a ajuns această instituție”, a comentat unul dintre internauți Victor Mocanu.

La scurt timp angajata universității a șters mesajul de pe facebook.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

1 COMENTARIU

  1. Declarațiile pot oricând să fie desființate, fiind date sub presiune și amenințare. Usatîi, Tâcu și alții sunt de părere că Dodon nu trebuie ales. Ana Zachernicinaia, este proasta frumoasă de la Bălți cu nume de origine siriană și terminație rusească(vezi infractorul Zaher Iskandarani)căutat de interpol. Ana când se va schimba roata va trebui să-și ia tălpășița și să plece unde a dus mutu iapa, adică în Siberii de gheață ori să facă trotuarul la Moscova. Dacă este frumoasă nu înseamnă că are și minte pe măsură, din contră. Să menții la putere un președinte așa de urât este o blasfemie la adresa moldovenilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.