Acasă Alegeri 2020 Doctor în științe politice despre campania electorală care (nu) a început: ”Oferirea...

Doctor în științe politice despre campania electorală care (nu) a început: ”Oferirea de distincții – folosită de Dodon pentru reciprocitate

0

”Deși agitația electorală va primi „verdele” legal de la CEC abia la 2 octombrie, candidații prezidențiabili folosesc varii metode și canale media pentru a fi vizibili, pentru a fi adorați de potențialii alegători, pentru a fi convingători pentru mass-media, care în context electoral devine și mai „selectivă”, și mai costisitoare.” Afirmația îi aparține doctorului în științe politice, Aurelia Peru, care, printr-o postare pe pagina sa de facebook a deschis unele paranteze în ceea ce privește campania prezidențială a candidaților pentru fotoliul de președinte de țară.

Pe pagina sa de facebook, Aurelia Peru, susține că deși campania electorală va fi posibilă abia din 2 octombrie, unii candicați profită deja de această posibilitate. Un exemplu este candidatul Igor Dodon, care profitând de funcția sa, acesta este cel mai vizibil dintre pretendenții la fotoliul de președinte.

Oferirea de titluri onorifice și distincții de stat (iată cazul „kitaeț” ese din paradigmă.) Oare cine din consilierii prezidențiali va demisiona după această gafă sau, totuși, nu-i gafă? Oferirea de distincții este un model relevant de implementare a legii nr.1 în tehnologia persuasiunii – reciprocitatea. La bine răspunzi cu bine. Cum credeți pe cine va vota un deținător al titlului de „Om emerit”? Stați așa. Totul este știință, a scris Peru.

Vedeți mai jos întreaga postare.

https://www.facebook.com/aurelia.peru.5/posts/3200768886644524

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.