Acasă Social VIDEO// Imagii din timpul impactului de pe str. V. Alecsandri. Cu ce...

VIDEO// Imagii din timpul impactului de pe str. V. Alecsandri. Cu ce viteză se deplasa automobilul ajuns într-un pilon?

0

Primele imagini video surprinse înainte ca automobilul de model Toyota să ajungă într-un pilon de pe strada Vasile Alecsandri din capitală.

Din imaginile suprinse de o cameră de supraveghere video, amplasată în regiunea unde a avut loc impactul, se vede cum automobilul se deplasasează cu viteză. La scurt timp, aceasta a fost proiectată într-un stâlp de iluminare stradală.




SafeNews.md amintește că accidentul s-a produs în jurul orei 03:50 a acestei dimineți, pe strada Vasile Alecsandri din sectorul Centru al capitalei.

În urma impactului violent, automobilul a fost făcută zob, iar șoferul și alți doi pasageri de 22 și 23 de ani s-au ales cu diverse traumatisme.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.