Acasă Istorii din spatele culisei Alaiba despre audierea lui Platon în cadrul Comisiei ”Laundromat”: ”Toți s-au adunat...

Alaiba despre audierea lui Platon în cadrul Comisiei ”Laundromat”: ”Toți s-au adunat grămadă. Cei ai lui Dodon, alături cu cei ai lui Șor șo cu cei ai lui Plahotniuc au votat frumos împreună”

0

Deputații lui Dodon alături cu cei ai lui Șor și ai lui Plahotniuc au votat împreună pentru audierea lui Platon în cadrul Comisiei Laundromat. Anunțul în acest sens a fost făcut de politicianul Dumitru Alaiba, asta deși audierea controversatului om de afacere nu este posibilă. Prin intermediul acestui vot, susține Alaiba ”aliații” și-au arătat intenția de al scoate ”basma curată” pe Platon.

După ce a insistat până în pânzele albe asupra audierii lui Veaceslav Platon în cadrul Comisiei „Laundromat” (și a obținut votul celor de la Șor și Pro-Moldova), Bogdan Țîrdea acuză acum de manipulare. Acest vot este, totuși, unul simbolic foarte simpatic. Toți s-au adunat grămadă. Cei ai lui Dodon (PSRM) alături cu cei ai lui Șor (partidul Șor), alături cu cei ai lui Plahotniuc (Pro-Moldova) au votat frumos împreună ca să-l audieze pe Platon într-o tentativă penibilă de a-i oferi posibilitatea să-și „curățe” imaginea. La trei săptămâni de alegeri. Și fie nu au avut capacitatea să analizeze unele riscuri de ordin electoral, fie au fost conștienți de ele, dar prioritățile au fost altele, a scris Alaiba.

În final, Dumitru Alaiba „îl laudă” pe deputatul socialist Bogdan Țîrdea.

Bravo, Bogdan. Mai fă din astea, te rog. Strămutarea definitivă a voastră la cimitirul politic ar fi ceva mai complicată fără ajutorul vostru, a conchis Alaiba.

Anterior, președinta Comisiei parlamentare de anchetă în cazul Laundromatului rusesc, Inga Grigoriu, a declarat că audierea lui Veaceslav Platon este imposibilă, și asta pentru că termenul de activitate a comisiei a expirat.

Potrivit deputatei, Comisia deja nu mai poate face audieri, lua anumite decizii, decât să înregistreze raportul final pe care ar urma să-l prezinte în plenul Legislativului

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.