Acasă Istorii din spatele culisei Voicu, despre presupușii răpitori ai lui Ceaus: Au fost identificați

Voicu, despre presupușii răpitori ai lui Ceaus: Au fost identificați

0

Toate instituţiile specializate ale Ministerului Afacerilor Interne sunt implicate în ancheta răpirii la Chişinău a cetăţeanului ucrainean Nicolai Ceaus şi sunt întreprinse măsuri pentru găsirea acestuia şi arestarea infractorilor. Ministrul interimar al afacerilor interne Pavel Voicu a comunicat despre acest lucru, marţi, în cadrul unei întâlniri cu premierul interimar, Aureliu Ciocoi.

În urma măsurilor de anchetă, instituţiile de aplicare a legii au adunat probe, au găsit trei autoturisme folosite în timpul răpirii, au stabilit itinerarul parcurs de criminali şi au stabilit cercul persoanelor implicate. A fost reţinut un suspect.

„Poliţia şi Procuratura au identificat persoanelor cu cetăţenie ucraineană, care au intrat în Moldova începând cu 23 martie, şi verifică cu atenţie informaţiile despre acestea. Au fost obţinute mai multe dovezi în acest caz, inclusiv înregistrări video, documente şi amprente digitale”, a spus Voicu, exprimând speranţa cooperării în acest caz cu structurile relevante din Ucraina.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.