Acasă Articol comercial VEȘTI BUNE! Mii de copii din toată țara vor primi dulciuri de...

VEȘTI BUNE! Mii de copii din toată țara vor primi dulciuri de Crăciun de la Loteria Națională Ⓟ

0

Sărbătorile de iarnă vor fi pline de magie pentru copiii din 19 de localități datorită NGM Company. Partenerul privat al Loteriei Naționale a Moldovei în domeniul loteriilor și pariurilor sportive lansează campania de iarnă ”Să aducem sărbătoare copiilor”, pentru a bucura 2 000 de copii din toată Moldova în ajunul celor mai frumoase sărbători din an.

Începând cu data de 14 decembrie, echipa NGM Company oferă daruri în 19 sate din diferite colțuri ale țării. Autoritățile locale vor distribui cadourile copiilor din familii defavorizate social și cele numeroase. În setul festiv, picii vor găsi dulciurile preferate.

”Ne dorim ca în preajma frumoaselor sărbători de iarnă, să vedem cât mai multe zâmbete pe fețele celor mici. Vrem să le demonstrăm că miracolele într-adevăr se întâmplă și că îndeplinim această misiune plăcută în calitate de ajutori ai lui Moș Crăciun. Continuăm tradiția ca, de Revelion și Crăciun, să le îndulcim sărbătorile copiilor”, a declarat directorul NGM Company, Plamen Milanov.

Partenerul privat al Loteriei Naționale a Moldovei în domeniul loteriilor și pariurilor sportive le oferă daruri copiilor în preajma sărbătorilor de iarnă din 2019, practic de la începutul activității sale în Republica Moldova.

În perioada 2019-2021, NGM Company a alocat pentru diferite proiecte sociale, inclusiv de susținere a populației, peste 7 milioane de lei.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.