Acasă Articol comercial FOTO // VIDEO // NGM Company a oferit premii halterofililor pentru medalii...

FOTO // VIDEO // NGM Company a oferit premii halterofililor pentru medalii la campionatul mondial Ⓟ

0

NGM Company, partenerul privat  al Loteriei Naționale a Moldovei în domeniul loteriilor și pariurilor sportive, continuă tradiția frumoasă de a premia performanțele sportivilor moldoveni. De această dată, de cecuri s-au învrednicit campionul mondial la haltere printre tineri, Tudor Bratu și medaliata cu bronz la mondiale, Teodora Hîncu.

Pentru medalia de aur, Tudor Bratu a primit 10 mii de lei.

”Am fost sigur pe propriile forțe, am mers la campionat cu scopul să cuceresc doar medalia de aur. Cred că sunt mândria Republicii Moldova”, a declarat campionul mondial la haltere.

Tudor Bratu s-a clasat pe prima poziție la stilul aruncat, cu un rezultat de 191 de kg, iar la stilul smuls, cu 155 kg, a obținut locul 2.

La același campionat, desfășurat la Tașkent, Uzbekistan, Teodora Hîncu a cucerit bronzul în categoria de greutate 45 kg. Tânăra a primit un cec de 5 de lei.

”Consider că intenția Loteriei Naționale de a ajuta sportivii este foarte bună, deoarece îi încurajează și le dă o motivație pentru a continua”, spune tânăra halterofilă.

NGM Company a oferit premii în sumă de 10 mii de lei și, respectiv, 5 mii de lei și antrenorilor performerilor.

”Acest suport financiar este ca să-i încurajeze și să-i motiveze pe antrenori să continue munca lor nobilă de pregătire a campionilor și viitorilor campioni”, a declarat reprezentantul NGM Company, Alexandru Gîscă.

”Sportul presupune cheltuieli mari. Sportivul are nevoie de bani și pentru viața de zi cu zi. Este foarte plăcut, când există susținere din partea businessului”, a venit cu un mesaj de mulțumire antrenorul Andrei Reuțchii.

Până acum, NGM Company, partenerul privat al Loteriei Naționale a Moldovei în domeniul loteriilor și pariurilor sportive a premiat cinci halterofili, dintre care trei au obținut medalii la campionatul european de profil. Partenerul Federației de haltere oferă 10 mii de lei pentru o medalie de aur, 7 mii de lei pentru argint și 5 mii de lei pentru bronz.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.