Acasă Articol comercial VIDEO // Un bărbat din Bălți va renova casa părintească și va...

VIDEO // Un bărbat din Bălți va renova casa părintească și va dărui soției o bijuterie cu câștigul de 50 000 de lei de la loterie Ⓟ

1265
0
ads

Piotr Crupschi din Bălți a uitat de toate grijile financiare după ce s-a ales cu un câștig solid 50 000 de lei. Banii au ajuns în buzunarul norocosului datorită noului bilet de loterie ”Câștig pe toată viața”.

Piotr are 50 de ani și lucrează șofer în străinătate. El și-a găsit norocul la un chioșc de ziare din Bălți și nu și-a putut reveni încă mult timp după ce a văzut câștigul de 50 000 de lei în biletul norocos.

Câștigătorul a spus că acești bani o să-i folosească pentru renovarea casei părintești. De asemenea, el vrea să-și bucure soția cu o bijuterie din aur.

”Cum să nu fii mulțumit când vine o sumă de bani din noroc, din loterie? Nu trebuie să muncești, să o agonisești. Am jucat și în Moldova, și în Rusia, și în alte țări, dar așa câștig mare am obținut doar la Loteria Națională. Aici nu se alege, e după norocul omului”, a spus Piotr.

Biletul ”Câștig pe toată viața” poate investi în bunăstarea dvs. prin cele două premii de top de câte 1 000 000 de lei și suma greu de imaginat de 2 000 000 de lei.

Până în prezent, Loteria Națională a oferit câștiguri în valoare de peste 557 de milioane de lei, iar 20 moldoveni au devenit milionari cu acte în regulă.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

adv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here