Acasă Anticipate 2021 ULTIMA ORĂ! Marina Tauber, candidatul PP „Șor” la funcția de primar al...

ULTIMA ORĂ! Marina Tauber, candidatul PP „Șor” la funcția de primar al orașului Bălți

0

Deputata Marina Tauber este candidata Partidului Politic „Șor” la funcția de primar al municipiului Bălți. Aceasta a depus azi actele CEC.

„Dragi bălețni, cred că dumneavoastră meritați mai mult. Noi știm cum să reconstruim orașul dvs. Bălți. Eu sper că în scurt timp, dvs. o să ne dați voie să spunem „orașul nostru”. Vin dintr-o echipă foarte disciplinată, organizată și care este lider în toată țara. În spatele nostru este orașul Orhei, raionul Orhei și multe alte localități. Noi vă putem oferi experiența noastră exclusivă. Eu cu mare plăcere părăsesc Parlamentul ca să vin la dvs., să fiu alături de dvs., să munesc alături de dvs., și vă promit că nu am de gând să mă întorc în politica mare, pentru că nu am văzut acolo nicio posibilitate să fii eficient”, a declarat Marina Tauber.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.