Acasă Anticipate 2021 CECE Bălți a înregistrat încă 2 candidați la funcția de primar al...

CECE Bălți a înregistrat încă 2 candidați la funcția de primar al orașului

0

Consiliul Electoral al Circumscripției Electorale municipale Bălți a înregistrat încă doi candidați la funcția de primar al orașului. E vorba de Nicolai Grigorișin, candidat independent, care va fi cu numărul 4 în buletinul de vot, și Ivan Tulburi, înaintat de Partidul Liberal, care va fi cu numărul șapte în buletinul de vot, a precizat pentru IPN Viorica Cemîrtan, secretarul CECE Bălți.

Până în prezent, CECE Bălți i-a mai înregistrat în competiția electorală pe Boris Marcoci (Partidul Acțiune și Solidaritate), Ion Starciuc (Partidul Acasă Construim Europa), Maxim Burduja (Partidul Unității Naționale), Alexandr Nesterovschi (Blocul Comuniștilor și Socialiștilor).

În proces de examinare sunt dosarele depuse de ex-deputatul român Mihai Rizea, din partea Partidului Politic „Noi” (Mihai Cristian, conform unei copii a buletinului de identitate temporar eliberat de Republica Moldova).

Alegeri locale anticipate vor avea loc la Bălți la data de 21 noiembrie curent.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.