Acasă Anticipate 2021 Ultimii 4 pretendenți la fotoliul de primar de Bălți și-au depus actele

Ultimii 4 pretendenți la fotoliul de primar de Bălți și-au depus actele

0

Ultimii patru pretendenți au depus actele la Consiliul Electoral al Circumscripției Electorale municipale Bălți pentru a fi înregistrați în calitate de candidați la funcția de primar al municipiului. Deputata Marina Tauber este înaintată de Partidul „Șor”, Daria Fiodorova – de Partidul „Ai Noștri”. Arina Spătaru candidează independent și a adunat semnături în susținerea sa, așa cum prevede legislația. Iar Vladimir Dachi, de la Partidul Politic „Noi”, vine în locul lui Mihai Rizea.

Svetlana Guivan, consultant la CECE Bălți, a precizat pentru IPN vineri, 22 octombrie, Consiliul a decis să nu-l înregistreze în cursa electorală pe ex-deputatul român Mihai Rizea (Mihai Cristian, potrivit copiei buletinului de identitate temporar prezentat la CECE Bălți).

Până în prezent, au fost înregistrați în calitate de candidați la funcția de primar al municipiului Boris Marcoci, din partea Partidului Acțiune și Solidaritate, Ion Starciuc, din partea Partidului Acasă Construim Europa, Maxim Burduja, din partea Partidului Unității Naționale, Alexandr Nesterovschi, din partea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Nicolai Grigorișin, candidat independent, Ivan Tulburi, candidat înaintat de Partidul Liberal, Nicolae Chirilciuc, din partea Partidului „Patrioții Moldovei”, Fiodor Ghelici, înaintat de Partidul Politic „Partidul Oamenilor Muncii”.

Vineri, 22 octombrie, a fost ultima zi în care puteau fi depuse actele pentru înregistrare în calitate de candidat la alegerile locale de la Bălți.

Alegerile locale noi vor avea loc la Bălți la 21 noiembrie

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.