Acasă Sport Stanislav Cercesov a fost demis din funcția de selecționer al naționalei Rusiei

Stanislav Cercesov a fost demis din funcția de selecționer al naționalei Rusiei

0

Stanislav Cercesov a fost demis din funcția de selecționer al naționalei Rusiei, după o prestație slabă echipei la EURO 2020. Forul de profil a anunțat că i-a reziliat contractul tehnicianului de 57 de ani, transmite SafeNews.md cu referire la Publika.md.

Cercesov a pregătit selecționata rusă din august 2016. Cu el pe banca tehnică, echipa a impresionat la Campionatul Mondial din 2018, pe care l-a găzduit.

Atunci, rușii au ajuns până în sferturile de finală, după ce au produs o surpriză de proporții în optimi, eliminând naționala Spaniei la penalty-uri.

La Europeanul din această vară, însă, Rusia s-a clasat pe ultimul loc într-o grupă cu Belgia, Danemarca și Finlanda, cu trei puncte acumulate.

Între timp, presa spaniolă anunță că federația de fotbal din această țară i-ar fi propus prelungirea contractulului selecționerului Luis Enrique până în 2024.

Sub conducerea acestuia, „Furia Roja” a ajuns până în semifinale la EURO 2020, unde a cedat la penalty-uri în fața Italiei.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.