Acasă Sport FOTO // Carlo Ancelotti este considerat principalul VINOVAT pentru ruşinea cu Sheriff:...

FOTO // Carlo Ancelotti este considerat principalul VINOVAT pentru ruşinea cu Sheriff: „Un experiment care i-a explodat în mâini lui Ancelotti”

0

Marţi noapte, numele Realului a fost folosit de sute de mii de ori, probabil, în presa internaţională, după 1-2 cu Sheriff Tiraspol, pe „Santiago Bernabeu”.

Dar de data aceasta nu s-a vorbit de bine şi nici măcar constatativ. Înfrângerea suferită în faţa echipei Sheriff Tiraspol reprezintă una dintre cele mai mari surprize din fotbal în ultimii ani şi o umilinţă căreia cu greu i s-ar găsi termen de comparaţie în istoria clubului care are în vitrină nu mai puţin de 13 trofee ale Ligii Campionilor. Normal, au început glumele, iar criticile au curs în valuri.

Carlo Ancelotti este considerat principalul vinovat pentru ruşinea cu Sheriff. „Experimentul i-a explodat în mâini”

Italienii de la AS îi pun în spinare lui Carlo Ancelotti înfrângerea cu moldovenii care au buget de numai 5 milioane de euro.

În minutul 65, când scorul era 1-1, italianul a decis să facă nu mai puţin de 4 schimbări deodată! Modric, Kroos, Rodrygo şi Jovic au intrat pe teren, ceea ce a dus şi la schimbări de sistem.

Valverde a trecut aripă dreapta, iar Camavinga fundaş stânga. În speranţa că va marca golul victoriei, Real s-a bulversat voluntar! „Un experiment care a ajuns să explodeze în mâinile lui Ancelotti„, au titrat cei de la AS.com.

Camavinga poate juca acolo pentru că a mai făcut-o de multe ori când era tânăr„, şi-a motivat Ancelotti mutarea fotbalistului care are doar 18 ani! „Am pierdut jocul pentru că am avut ghinion la unele detalii„, a completat antrenorul.

Galerie Foto

sursa: digisport.ro

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.