Acasă Sport Cine e fanul din Moldova care alerga pe teren la meciul Franța-Elveția

Cine e fanul din Moldova care alerga pe teren la meciul Franța-Elveția

0

În prima repriză a duelului de la București, un suporter a intrat pe teren, iar jocul a fost oprit pentru aproximativ un minut, jucătorii profitând de pauză pentru a se hidrata. Bărbatul, îmbrăcat cu un tricou al naționalei Moldovei, a alergat pe teren și a fost pus la pământ de un steward sub privirile lui Presnel Kimpembe. Partida s-a reluat fără alte incidente, transmite SafeNews.md cu referire la Digisport.ro.

Fanul care a pătruns pe teren în timpul meciului jucat de Franța cu Elveția pe „Arena Națională” este din Republica Moldova și e poreclit „Boro”. Tânărul este cunoscut drept susținătorul echipei Zimbru Chișinău și e recidivist, deoarece a mai intrat pe teren și în septembrie 2017, când Moldova s-a duelat cu Țara Galilor, scor 0-2, în preliminariile CM 2018, anunță Sport.ro.

Pentru București este ultimul meci găzduit la EURO 2020, după cele trei din grupă: Austria – Macedonia de Nord 3-1, Ucraina – Macedonia de Nord 2-1 și Ucraina – Austria 0-1. Partida de aseară a avut și cea mai ridicată asistență dintre cele patru.

50% din capacitatea Arenei Naționale a putut fi ocupată la meciul dintre Franța și Elveția, astfel că aproximativ 25.000 de persoane au fost prezente pe cel mai mare stadion din țară.

Pentru România este meciul cu cei mai mulți suporteri în tribune din ultimele 19 luni. Din cauza pandemiei de coronavirus, stadioanele din România au fost închise pentru fani înaintea Campionatului European, iar la meciurile din grupă doar 25% din capacitatea Arenei Naționale a putut fi ocupată.

Ultimul meci de pe Arena Națională cu o prezență numeroasă a fost pe 15 noiembrie 2019, România – Suedia 0-2, din preliminariile EURO 2020, când aproximativ 50.000 de persoane au fost prezente.

  • 1/4Cine e fanul din Moldova care alerga pe teren la meciul Franța-Elveția
  • 2/4Cine e fanul din Moldova care alerga pe teren la meciul Franța-Elveția
  • 3/4Cine e fanul din Moldova care alerga pe teren la meciul Franța-Elveția
  • 4/4Cine e fanul din Moldova care alerga pe teren la meciul Franța-Elveția

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.