Acasă Sport Reacția vehementă a lui Guardiola după ceea ce s-a întâmplat între Messi...

Reacția vehementă a lui Guardiola după ceea ce s-a întâmplat între Messi și Pochettino: „Nu ar trebui scos niciodată”

0
Josep Guardiola a comentat și el pe marginea „subiectului Messi – Pochettino”. Catalanul, care a câștigat cu Barcelona cele mai multe trofee ca antrenor (14 în 4 ani) a rămas prieten bun cu Messi.

Josep Guardiola: „Messi nu ar trebui niciodată să fie scos de pe teren”

„Îi poți spune foarte puține lucruri lui Leo. Îl protejezi pe teren cu ajutorul jucătorilor care îi fac munca mai ușoară. Trebuie ascultat bine ce spune și să nu uităm că el nu ar trebui niciodată să fie scos de pe teren. Nici măcar la final, pentru a fi aplaudat”, a spus Guardiola, potrivit publicației Marca.

Reacția antrenorului de la Manchester City vine după ce fratele emirului Qatarului a transmis un mesaj amenințător pentru Mauricio Pochettino.

Lionel Messi a fost în centrul atenției la al treilea meci jucat pentru PSG. Starul argentinian a fost înlocuit în minutul 76 de Mauricio Pochettino, iar în momentul schimbării, imaginile cu privirea aruncată de jucător tehnicianului său au făcut înconjurul lumii. În plus, el a și refuzat să dea mâna cu Pochettino.

Starul argentinian s-a arătat nedumerit de faptul că a fost înlocuit și l-a privit lung pe Pochettino. Fostul decar de pe Camp Nou este obișnuit să joace partidele până la capăt, așa cum o făcea la Barcelona în aproape toate meciurile.

Motivul pentru care Messi ar fi fost scos de pe teren de Pochettino

Cu câteva minute înainte de schimbare, Messi s-a lovit la genunchi și a acuzat dureri, oprindu-se de câteva ori pentru a vedea dacă poate continua. Cei din staff-ul lui Pochettino l-au întrebat dacă este ok, iar fotbalistul a făcut semn că poate duce partida până la capăt.

Cu toate acestea, peste doar câteva minute, Messi și-a văzut numărul pe tabela arbitrului și nu a înțeles de ce este scos de pe teren. Aceeași sursă susține faptul că Pochettino ar fi luat această decizie din dorința de a-l proteja pe conaționalul său, fără să riște o accidentare a acestuia.

De altfel, la antrenament, Messi a făcut doar recuperare, însă doar la sală, fără a ieși pe teren, potrivit L’Equipe.

Cum a explicat Pochettino înlocuirea lui Messi

Messi, la al treilea joc în tricoul parizienilor, a avut o bară şi două ocazii mari în meciul cu Lyon. La finalul partidei, Pochettino a explicat situația.

”Toată lumea ştie că avem jucători grozavi, un efectiv de 35 jucători. A fost decizia mea, nu pot juca mai mult de 11 jucători. Mă gândesc la cea mai bună variantă la fiecare partidă, pentru fiecare jucător, cum face fiecare antrenor.

Uneori funcţionează, alte ori nu. Sunt acolo să iau decizii, care uneori plac, iar alteori nu plac’. ‘L-am întrebat cum a fost şi el mi-a spus că a fost bine. Ăsta a fost schimbul nostru de cuvinte”, a explicat Pochettino.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.