Acasă Sport Meci halucinant în Premier League: United a masacrat Southampton

Meci halucinant în Premier League: United a masacrat Southampton

0

Statisticienii fotbalului englez au fost puşi la treabă, marţi seară, după o partidă cu adevărat incredibilă din etapa cu numărul 22. Manchester United părea o echipă decăzută după plecarea lui Sir Alex Ferguson, incapabilă de a retrăi perioada de glorie pe care a cunoscut-o sub conducerea legendarului manager care a controlat tot pe „Old Trafford“, între 1986 şi 2013, transmite SafeNews.md cu referire la Adevărul.ro.

În acest sezon însă, cu Ole Gunnar Solskjær pe bancă, United traversează un sezon mult peste aşteptări. Iar, marţi seară, a reuşit o victorie istorică, 9-0 cu Southampton.

A fost pentru a doua oară, în ultimele două sezoane, când cei de la Southampton au pierdut un meci de Premier League la un asemenea scor. La ediţia precedentă de campionat, ei au cedat cu 0-9, acasă, cu Leicester!

De această dată, seara de coşmar a trupei pregătite de austriacul Ralph Hasenhuttl a început încă din minutul 2, atunci când Jankewitz a văzut „roşu“ direct. Rămasă în zece oameni, Southampton a luat apoi gol după gol: 

1-0 Wan-Bissaka (18)

2-0 Rashford (25)

3-0 Bednarek (34-autogol)

4-0 Cavani (39)

5-0 Martial (69)

6-0 McTominay (71) 

7-0 Bruno Fernandes (87-penalty) 

8-0 Martial (90)

9-0 James (90+3)

Southampton a terminat partida în nouă oameni, după ce Bednarek a fost şi el eliminat, în minutul 86. Polonezul chiar că a avut o partidă groaznică, el marcând şi un autogol!

Potrivit BBC, e doar pentru a 3-a oară în istoria Premier League, când o echipă câştigă cu 9-0. Prima dată, chiar United a reuşit această performanţă, în 1995, într-o partidă cu Ipswich Town. Apoi, a fost victoria celor de la Leicester, în deplasare, cu Southampton, în octombrie 2019. Iar acum, din nou, Southampton a fost echipa „masacrată“, de această dată, de Manchester United. 

De remarcat că, dacă elevii lui Ole Gunnar Solskjær ar mai fi înscris o dată, marţi seară, atunci United şi-ar fi egalat cea mai mare victorie din istoria clubului, care datează din 1956: 10-0 cu Anderlecht.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.