Acasă Sport Naționala Moldovei de futsal este gata de revanșă în fața Azerbaidjanului

Naționala Moldovei de futsal este gata de revanșă în fața Azerbaidjanului

0

Naționala Moldovei de futsal este gata de revanșă în fața Azerbaidjanului. După ce au fost învinși cu 5-1 săptămâna trecută la Baku, „tricolorii” sunt deciși să le facă viață grea azerilor în partida retur din preliminariile Campionatului European de futsal din 2022, transmite SafeNews.md cu referire la Publika.md.

„Antrenorul ne-a dat sarcina ca în aceste meciuri să obținem neapărat puncte. Asta pentru a păstra șansele la calificare”, a declarat Andrei Negars.

„Necătând la rezultatul ultimului joc, în lot este o atmosferă destul de bună. Se discută mult. După ultimul meci, analizăm greșelile ca să șlefuim jocul”, a spus Sergiu Nicolaiciuc.

Azerbaidjanul este principala favorită la calificare, fiind liderul grupei. Moldova a acumulat după 3 partide 4 puncte.

„Nu trebuie să uităm că noi jucăm cu ai noștri, nu avem jucători de futsal profesioniști. Adversarul are în lot fotbaliști naturalizați care joacă la cele mai bune cluburi din Europa. 

Noi tindem spre bine și ne dorim mai multe, dar repet, există așteptări, însă asta e realitatea”, susține selecționerul naționalei Moldovei, Vladimir Vusatîi.

Partida Moldova – Azerbaidjan se va juca marți seara cu începere de la ora 18:30 la „Futsal Arena” din comuna Ciorescu.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.