Acasă Sport Neymar riscă o suspendare imensă după ce l-a lovit cu pumnul pe...

Neymar riscă o suspendare imensă după ce l-a lovit cu pumnul pe Alvaro

0

Neymar, starul lui Paris Saint-Germain, a fost printre cei eliminați în derby-ul cu Olympique Marseille, scor 0-1, iar brazilianul riscă acum o suspendare uriașă.

Atacantul a părăsit terenul în minutul 90+9, după ce imaginile din camera VAR au arătat că Neymar l-a lovit cu pumnul în ceafă pe Alvaro Gonzalez, fundaș cu care s-a aflat în conflict pe aproape toată durata meciului, dar și după.

Neymar riscă o suspendare de 7 etape, după ce l-a lovit cu pumnul în ceafă pe Alvaro

Comisiile din cadrul Ligii Profesioniste Franceze vor lua curând o decizie în cazul sancțiunii lui Neymar, iar jurnaliștii de la RMC Sport, citați de Daily Mail, susțin că brazilianul poate fi încadrat la 7 etape de suspendare.

„O acțiune agresivă comisă în afara jocului și care nu provoacă o accidentare pentru oponent poate duce la o suspendare de șapte jocuri”, este paragraful din regulament la care s-ar încadra cazul lui Neymar.

În următoarele șapte meciuri din Ligue 1, PSG are programate duelurile cu Metz (restanță), Nice, Reims, Angers, Nimes, Dijon și Nantes.

În schimb, Alvaro Gonzalez, fotbalistul lui Marseille pe care Neymar l-a acuzat de rasism, poate fi suspendat pentru următoarele 10 etape dacă înregistrările vor confirma spusele brazilianului.

În total, derby-ul încins dintre PSG și OM a avut cinci eliminări, toate în prelungiri: trei la gazde (Kurzawa, Paredes, Neymar) și două la oaspeți (Amavi, Benedetto).

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.