Acasă Justiţie Prima REACȚIE a lui Cavcaliuc, după dispunerea reținerii sale: ”Eu bănuiam că...

Prima REACȚIE a lui Cavcaliuc, după dispunerea reținerii sale: ”Eu bănuiam că sunteți șantajabilă de șefi”

0

După ce Procuratura raionului Sângerei a dispus reținerea lui Gheorghe Cavcaliuc, pentru prezentarea învinuirii, ultimul a venit cu o reacție. Astfel Cavcaliuc, prin intermediul unei postări pe o rețea de socializare susține că procurorul de caz este șantajată de șefii săi și că va prezenta dovezi despre ilegalitățile comise de aceasta.

Abuzurile și acțiunile ilegale ale Procuraturii Generale și ale procurorului Zaharia continuă la indicația politicienilor corupți și a șefilor care în curând vor pleca din funcții. Aceștia vor pe ultima sută de metri să-și facă poftele și să se răfuiască cu mine și colegii mei din partidul PACE.Mă întreb, de ce atâta grabă, de parcă se termină lumea, de ce se face ilegalitate după ilegalitate? Doamna Zaharia, orice nu ați face, crezând că șefii care vă ghidează și politicienii care v-au promis că vor clasa dosarul penal al soțului Dvs și îl vor scăpa de la pușcărie pentru că a lovit cu mașina un om și a fugit de la fața locului, lăsându-l să zacă acolo, într-o baltă de sânge, nu vă va ajuta.Eu voi insista ca pentru toate fărădelegile să răspundeți până la capăt și Dvs, și soțul, și cei care vă șantajează să faceți toate ilegalitățile împotriva mea și a PACE.
PS: În curând voi ieși cu dezvăluiri despre un alt mare dosar instrumentat de Dvs la comandă, la locul Dvs precedent de muncă. Cred că bănuiți despre ce este vorba, după el a urmat avansarea la Sângerei, mai aproape de casă. Eu bănuiam că sunteți șantajabilă de șefi, dar când mi-a fost transmisă și informația aceasta, mi-am pus mâinile în cap, este reacția lui Cavcaliuc, publicată pe o rețea de socializare.

Precizăm că Gheorghe Cavcaliuc este acuzat de ”huliganism comis de două sau mai multe persoane” și ”chemarea la săvârșirea actelor de violență împotriva persoanelor” și, împreună cu alți patru colegi de-ai săi, urmează să răspundă în fața legii.

Acțiunile de urmărire penală au loc în contextul investigațiilor pe cazul incidentului din 6 aprilie curent, când mai mulți membri ai partidului PACE l-ar fi stropit cu verde de briliant pe vicepreședintele raionului Sângerei, ultimul având nevoie de spitalizare ca urmare a leziunilor primite.

Pentru aceste acțiuni, legislația prevede amendă sau închisoare maximă de până la 5 ani.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.