Acasă Justiţie VIDEO // Mesajul procurorilor cu ocazia zilei profesionale – Ziua lucrătorului Procuraturii...

VIDEO // Mesajul procurorilor cu ocazia zilei profesionale – Ziua lucrătorului Procuraturii R. Moldova

0

Procurorul general interimar, Dumitru Robu, și mai mulți procurori din Procuraturile specializate, aflate în subordine au venit cu un mesaj de felicitare cu ocazia zilei profesionale – Ziua lucrătorului Procuraturii R. Moldova, care este marcată astăzi, 29 ianuarie. Astfel, prin intermediul unui video, aceștia au vorbit despre activitatea în sistemul Procuraturii, dar și așteptările cetățenilor.

„Așteptările cetățenilor sunt mari, provocările sunt enorme, dar suntem procurori tineri și determinați pe calea combaterii corupției și îmbogățirilor ilicite indiferent de subiectul ce va urma să fie investigat”, a spus Cristina Gladcov, procuror în cadrul Procuraturii Anticorupție.

Mesajul în întregime îl puteți vizualiza mai jos:

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.