Acasă Articol comercial Noul bilet „Miere din aur” aduce gustul dulce al câștigurilor de până...

Noul bilet „Miere din aur” aduce gustul dulce al câștigurilor de până la 1 000 000 de lei Ⓟ

0

Vești minunate pentru amatorii de distracție „dulce”. Faceți cunoștință cu noutatea Loteriei Naționale – biletul ”Miere din aur”, gata să vă îndulcească viața prin câștigurile sale de TOP.

Fagurii colorați și apetisanți v-au pregătit 2 câștiguri excepționale de 1 000 000 de lei, 3 a câte 100 000 de lei și 5 de câte 50 000 de lei. De asemenea, acest bilet ascunde peste 502 000 de sume impresionante de la 20 la 100 000 de lei. Și asta nu e tot! Cu un singur bilet puteți obține până la trei câștiguri.

Cele două jocuri generoase vă pot umple seifurile cu sume grele, precum albinele harnice umplu un fagure cu miere.

În primul joc, dacă găsiți trei simboluri „Albină” într-un rând, atunci câștigați suma pentru acel rând. Iar cu al doilea joc puteți câștiga o suma frumoasă, dacă găsiți patru simboluri ”Borcan cu miere”.

Tradițional, acest bilet de loterie poate deveni și invitație la show-ul TV al Loteriei Naționale. Iar dacă se întâmplă să fie necâștigător, înregistrați-i codul în Clubul VIP de pe www.7777.md sau la numărul de telefon 022 333 777 și participați la extragerea premiilor de valoare, inclusiv a unui automobil superb!

Fondul de câștiguri al inovației „Miere din aur” este de 24 800 000 de lei și costă doar 20 de lei. Vedeți aici regulile de joc.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.