Acasă Articol comercial VIDEO // Biletul ”Șeptarul de Aur”, în tiraj special, i-a oferit 777...

VIDEO // Biletul ”Șeptarul de Aur”, în tiraj special, i-a oferit 777 777 de lei unui șomer din Ialoveni Ⓟ

0

Noul bilet al Loteriei Naționale, ”Șeptarul de Aur”, în tiraj special a apărut recent în vânzare și deja a oferit un câștig amețitor. Andrei Cartiră din Piatra Albă, Ialoveni, s-a îmbogățit cu suma impresionantă de 777 777 de lei.  

Biletul norocos a fost procurat de la un magazin alimentar din localitate. Câștigătorul și-a pierdut graiul după ce a descoperit câștigul din 6 de 7, chiar în jocul bonus al noului bilet.  

”Aveam emoții, tremurau picioarele, nu puteam vorbi. Întotdeauna am știut că o să câștig. Suma într-adevăr este foarte mare”, a menționat câștigătorul.  

Curios este faptul că acest magazin deja a doua oară aduce noroc în familia câștigătorului. Acum un an, nepotul lui Andrei, Vitalie Crețu, s-a ales cu 77 777 de lei datorită biletului ”Șeptarul de Aur”, ediția a doua.  

Andrei a muncit în domeniul construcțiilor, dar are grad de invaliditate și este șomer, momentan. Bărbatul are doi copii adulți și un nepot.    

Cu acești bani, câștigătorul planifică să ramburseze creditul, pe care l-a luat anterior pentru a face reparație în casă. Totodată, norocosul a spus că își va ajuta copiii.  

Până în prezent, 22 de moldoveni au devenit milionari cu acte în regulă datorită Loteriei Naționale. Totodată, 15 norocoși au câștigat câte un lingou din aur pur

Best-seller-ul Loteriei Naționale, biletul ”Șeptarul de Aur”, și-a completat rezervele de metale prețioase și a revenit într-un tiraj special. Biletul ascunde o mulțime de câștiguri cu cifra magică 7. Și dvs. puteți câștiga un lingou de aur de 24 de carate!  

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.