Acasă Articol comercial FOTO // VIDEO // Loteria: ”Pietrele prețioase” i-au adus unui pedagog din...

FOTO // VIDEO // Loteria: ”Pietrele prețioase” i-au adus unui pedagog din Chișinău 100 000 de lei Ⓟ

0

Tatiana Cebanica din Chișinău este marea norocoasă a campaniei fără precedent a Loteriei Naționale, ”Pietre prețioase”, desfășurată cu ocazia lansării noului bilet ”Șeptarul de diamant”. Ea s-a îmbogățit cu 100 000 de lei în urma extragerii care a avut loc în direct, la Prime.

Tatiana este pedagog social în serviciul casa comunitară, are o fiică și o nepoțică. Norocoasa povestește că în momentul extragerii, nu și-a stăpânit emoțiile, când a fost sunată de Mircea Marco și a primit marea veste.

”A fost o erupție de vulcan, am strigat din suflet. Emoțiile m-au dat gata. Nu puteam să cred. Umblam prin casă cu telefonul în mână, le arătam celor apropiați că m-au sunat de la Loterie”, spune Tatiana.

Câștigătoarea își amintește cu plăcere de campania ”Pietre prețioase”, care i-a adus premiul fabulos de 100 000 de lei.

”Campania Pietre prețioase a fost o provocare pentru toată lumea, la fel, m-a provocat și pe mine, împreună cu soțul. Iar astrele au vrut ca eu să câștig și am câștigat”, a menționat Tatiana Cebanica.

Preferata destinului a decis că banii câștigați vor fi investiți în viitorul nepoatei sale – în studii, educație, etc.

În cadrul aceleiași extrageri, alte șapte persoane au câștigat câte un diamant adevărat. Campania ”Pietre prețioase” s-a desfășurat în perioada 15 octombrie – 10 noiembrie. La cumpărarea a doua bilete ”Șeptarul de diamant”, se oferea în dar o cutiuță cu una din șase pietre semiprețioase: jasp, ametist, cuarț roz, aventurin, calcit auriu și agat. Pe lângă talisman, în cutie mai era un cod pentru joc bonus pe 7777.md cu diferite premii – participări la extragerea a șapte diamante adevărate, tombola pentru 100 000 de lei, o mulțime de mize gratuite pentru sport și jocuri online gratuite.

Cea mai deosebită invenție a Loteriei Naționale, biletul „Şeptarul de Diamant”, se evidențiază prin design uluitor și câștiguri amețitoare. Un singur bilet vă poate aduce un câștig colosal de 3 000 000 de lei. Biletul este în tiraj limitat, iar fondul de câștiguri al acestuia ajunge la 31 500 000 de lei.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.