Acasă Articol comercial Promoție incendiară: Primește 10% bonus de până la 10 000 lei pentru...

Promoție incendiară: Primește 10% bonus de până la 10 000 lei pentru suplinire pe 7777.md prin terminalele și portofelele electronice PayNet Ⓟ

0

Sistemul de plăți PayNet și portalul 7777.md vă oferă o posibilitate excelentă de a primi bonusuri de până la 10 000 de lei. Pentru fiecare suplinire a contului de joc de pe 7777.md prin PayNet primiți un bonus de 10%.

Pentru a primi acest bonus este suficient să vă alimentați contul de pe 7777.md prin intermediul portofelului electronic PayNet atât la punctele de primire a plăților acestui sistem, cât și în rețelele magazinelor Xiaomi și a benzinăriilor Petrom. Promoția este valabilă în perioada 1-15 decembrie.

Nu ratați ocazia să primiți 10% bonus până la suma maximă de 10 000 de lei, ca să îl folosiți cu spor la jocuri online și pariuri sportive pe site-ul casei naționale de pariuri 7777.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.